Výroční zpráva SKFS 2021 zveřejněna

11. 3. 2022

Valná hromada SKFS se blíží. S omluvou za drobné zpoždění zveřejňujeme avizovanou Výroční zprávu SKFS za rok 2021.

Výroční zprávu najdete přiloženou v PDF pod tímto článkem, nebo v online verzi pod tímto odkazem.

Současně nám dovolte vás upozornit na tři věci, a to zejména kluby:

1. Valné hromady se mohou zúčastnit i kluby, které neuspěly v provolbě, bez práva hlasovacího, jako hosté.
  2. Zaregistrujte se prosím k účasti na VH ZDE (ať provolení delegáti nebo neprovolení hosté).
  3. Pokud se VH neúčastní za klub přímo statutární zástupce, musí mít klub zastupující delegát ověřenou plnou moc od statutárního zástupce/orgánu, za kterou bude považován i řádně vyplněný a ověřeně podepsaný (statutárem) delegační lístek.

A nezapomeňte, všichni delegáti Valné hromady musí být členy FAČR!

Tímto jsou odeslány a zveřejněny všechny podklady pro nastávající VH a těšíme se na osobní setkání s vámi v úterý 15. března 2022 od 18 hodin v hotelu NH (Mozartova 261/1, 150 00 Praha 5).

Středeční pohárové finále svede dohromady úspěšné týmy Psár a Poříčan

29. 5. 2024

Událostí středočeského fotbalu v tomto týdnu je finále Demi Sport Poháru SKFS. Na hřišti Rapidu Psáry přivítá domácí tým ve středu 29. května od 18 hodin SK Poříčany. Čeká se vysoká návštěva a parádní fotbalový zážitek.

Finále Poháru SKFS odřídí zkušený rozhodčí Petr Poklop z Kutnohorska

23. 5. 2024

Ve svých padesáti letech se kutnohorský rozhodčí Petr Poklop dočkal vrcholného zápasu kariéry. Komisí rozhodčích byl delegován na finále DEMI SPORT Poháru SKFS, které se uskuteční ve střed 29. května od 18 hodin mezi domácími Psáry a Poříčany.

Více zde

Skuhravý a další legendy podpoří na Planeo Cupu i středočeské talenty

13. 5. 2024

Jarní měsíce patří už podvanácté Poháru mládeže FAČR Planeo Cupu. I letošní ročník největší události mládežnického fotbalu slibuje výjimečné zážitky. Během šesti finálových turnajů se na jednom místě setkají nejmladší nadějní fotbalisté, současní aktivní hráči i fotbalové legendy, které povzbudí nastupující generaci fotbalistů a zároveň se podělí o zkušenosti ze své bohaté a úspěšné kariéry.

Více zde

Votický Budil po záchraně rozhodčího: První pomoc by měl znát každý

10. 5. 2024

Trenér SK Votice Michal Budil předvedl 13. dubna v utkání I. A třídy (Votice – Kosoř 0:1) hrdinský čin, když zachránil rozhodčího Jaroslava Stejskala při náhlých zdravotních komplikacích.

OFS Praha - západ rozjel projekt Veteránské ligy

2. 5. 2024

OFS Praha - západ zorganizoval od jara Veteránskou ligu. I přes menší zájem klubů se podařilo nastavit systém soutěže, která se už v okrese rozběhla. Do pilotního projektu se nakonec přihlásilo šest klubů. Zapojit se v budoucnu může každý další veteránský oddíl na OFS PZ.

Všechny aktuality