Čtvrteční Aktiv zahájil sezonu 2022/2023

29. 7. 2022

Za hojné účasti zástupců klubů OFS Praha - západ proběhl tradiční klubový Aktiv. V bývalém presscentru západní tribuny Evžena Rošického přítomné uvítal Jan Rajnoch, který poděkoval všem za hladký průběh uplynulého ročníku.

„Úvodní sezonu jsme zvládli důstojně. Chtěl bych poděkovat výkonném výboru a všem komisím za jejich práci," řekl Rajnoch, který se funkce ujal v létě minulého roku.

Po úvodním slovu předsedy se předalo ještě několik trofejí z uplynulé sezony. Poháry za vítězství ve třetích a čtvrtých třídách převzali zástupci Všenor, Kazína a Zvole. Již v červnu proběhlo předání vítězné trofeje Tuchoměřicím. Tento celek bude od nové sezony nastupovat v krajské soutěži.

Slovo si následně vzal také předseda STK Martin Kaňok, který zrekapituloval všechny postupy v rámci dospělých i mládežnických soutěží uplynulé soutěže. Nově bude hrát kromě Tuchoměřic krajskou B třídu také SK Rapid Psáry.

Od srpna také nastupuje do funkce nový GTM trenér Daniel Karas, který působil mnoho let v Lipencích. V poslední době působil jako hlavní trenér na Spartě u mladších přípravek. Předtím také na Bohemians. Služeb GTM trenéra můžete využít již od druhého prázdninového měsíce.

Na začátku září je také připravené školení trenérské licence C v Jinočanech. Kurz povede bývalý GTM trenér OFS Praha - západ Jakub Kowolovski. Stále zbývá několik volných míst, přesto s přihlašováním příliš neotálejte!

I v dalším roce bude připravena motivace pro většinu mladých fotbalistů a fotbalistek v našem okrese. Pokračovat budou výběry OFS v kategoriích U10 (r. 2013), U11 (r. 2012), U17 (r. 2006 a 2007). V kategorii dívek pak WU (r. 2012 a mladší) a WU 14 (r. 2009 - 2011).

Aktuality

Do krajského finále Memoriálu Josefa Šurala se výběr OFS Praha - západ nedostal

27. 3. 2024

Na jaře se uskutečnily tři základní turnaje krajské části Memoriálu Josefa Šurala U17, kterých se zúčastnilo deset okresních výběrů z dvanácti. Nezúčastnily se jen výběry Berouna a Rakovníka.

Více zde

Podpora náboru nových rozhodčích na OFS Praha - západ

21. 3. 2024

Informace zazněla již na klubovém Aktivu. OFS Praha - západ by rád co nejvíce podpořil kluby v náboru nových rozhodčích. Velice úspěšným motivačním prvkem pak bývá finanční odměna.

Více zde

Proběhl Aktiv klubů OFS Praha - západ

20. 3. 2024

V úterý proběhl Aktiv klubů OFS Praha - západ. V článku vám přinášime nejdůležitější informace a změny, které na této klubové akci zazněly.

Více zde

Možnost zapůjčení VEO kamery na jaře 2024

16. 3. 2024

Stejně jako na podzim, tak i na jaře máte možnost vypůjčit si na víkendové zápasy okresní VEO kameru. Po domluvě je samozřejmě možné zajistit vypůjčení i na termíny v týdnu.

Více zde

Valná hromada a klubový aktiv již v úterý

15. 3. 2024

Obě akce OFS Praha - západ proběhnou v úterý 19.3. v aule ČUS na Strahově. Valná hromada proběhne od 18:00 (prezence od 17:45) a aktiv klubů bude následovat od 19:00.

Více zde
Všechny aktuality
Top