Valná hromada SKFS se uskuteční 3. dubna 2024 v Praze

16. 2. 2024

Výkonný výbor Středočeského krajského fotbalového svazu na svém jednání dne 14. února 2024 stanovil termín a místo konání řádné valné hromady v roce 2024.

Valná hromada se uskuteční na stejném místě jako dvě předchozí. Tedy v hotelu NH v Praze na Smíchově, adresa Mozartova 261/1, 150 00 Praha 5.

Informace k účasti na VH

Delegáti Valné hromady

Delegáty na Valné hromadě mohou být pouze členové Fotbalové asociace ČR a jako delegát Valné hromady nebude připuštěna osoba vyslaná tím okresním fotbalovým svazem nebo členským klubem, jehož statutární zástupce není členem FAČR.

Okresní fotbalové svazy

Každý okresní fotbalový svaz se sídlem, respektive působností ve Středočeském kraji vysílá 5 delegátů.

V případě delegátů vysílaných okresními fotbalovými svazy jejich statutárním orgánem mohou být delegáti pověření členové výkonných výborů, přičemž předseda OFS má právo být delegátem vždy; v případě okolností hodné zvláštního zřetele mohou být vysláni za okresní fotbalový svaz i členové dalších orgánů (komisí) těchto svazů.
Kluby

Všechny členské kluby (SKFS již nemá provolby), které se účastní alespoň jedním svým družstvem aktuálního ročníku fotbalové soutěže mužů organizované Svazem s tím, že
A. každý klub může vyslat jen jednoho delegáta;
B. delegát je statutárním zástupcem klubu nebo členem statutárního orgánu klubu nebo tímto zástupcem/orgánem zplnomocněnou osobou na základě plné moci s úředně ověřeným podpisem osoby nebo osob, které plnou moc udělují.

V případě nejasností ohledně delegátů Valné hromady prosím kontaktujte sekretáře svazu, pana Tomáše Turka - sekretar@skfs.cz, 775390224.

Kompletní informace k VH najdete v přiloženém dokumentu pod článkem.

Aktuality

Všechno nejlepší, táto! Vždy byl někdo, ke komu jsem vzhlížel, říká Matyáš Kozák

31. 3. 2024

Šedesát je vám jen jednou za život. V dubnu oslaví životní jubileum Roman Kozák, legenda středočeských Nučic. O „Supovi“, jak se mu přezdívá, pohovořil v rozhovoru jeho syn Matyáš, odchovanec Sparty a aktuálně útočník Bohemians.

Výběr WU14 OFS Praha - západ skončil na turnaji v Dobříši na čtvrtém místě

30. 3. 2024

V Poděbradech a Dobříši pokračovala ve středu série krajských turnajů dívek kategorie WU14, kterých se účastní okresních výběry z jedenácti okresních fotbalových svazů. Chyběl akorát Rakovník.

Do krajského finále Memoriálu Josefa Šurala se výběr OFS Praha - západ nedostal

27. 3. 2024

Na jaře se uskutečnily tři základní turnaje krajské části Memoriálu Josefa Šurala U17, kterých se zúčastnilo deset okresních výběrů z dvanácti. Nezúčastnily se jen výběry Berouna a Rakovníka.

Podpora náboru nových rozhodčích na OFS Praha - západ

21. 3. 2024

Informace zazněla již na klubovém Aktivu. OFS Praha - západ by rád co nejvíce podpořil kluby v náboru nových rozhodčích. Velice úspěšným motivačním prvkem pak bývá finanční odměna.

Proběhl Aktiv klubů OFS Praha - západ

20. 3. 2024

V úterý proběhl Aktiv klubů OFS Praha - západ. V článku vám přinášime nejdůležitější informace a změny, které na této klubové akci zazněly.

Všechny aktuality